INTERIEURVORMGEVING

Een nieuwbouw huis met een industriële look & feel

In dit ontwerp werd ik volledig vrij gelaten. Niets is zo fijn voor een ontwerper om het vertrouwen te krijgen van je opdrachtgever. Na de stijl-test en uitgebreide intake wist ik precies wat deze nieuwbouw woning met split level nodig heeft om er het nieuwe thuis van een enorm fijn gezin van te maken. Met een sterke voorkeur voor een industrieel interieur en een ‘vrij-brief’ ben ik gaan ontwerpen. Wat voor mij een belangrijk uitgangspunt is bij het ontwerp van een nieuwbouwhuis dat het onderscheidend is van de rest…… en dat is het geworden!

Meer projecten

  • EEN WAANZINNIGE BOERDERIJ MET ALLURE
    Deze on-ge-loof-lijk prachtige boerderij heeft de ruimte waar iedereen naar verlangt. Met een tuin als een stadspark en binnen vertrekken waar je voetbalwedstrijden kan houden.
  • EEN GEWAAGD, KLEURRIJK INTERIEUR
    In deze prachtige woning in Rosmalen had ik volledig ‘Carte Blanche’. Natuurlijk wel met de nodige input van de opdrachtgevers. Het is een kleurrijk huis geworden met oog voor materiaal en detail.
  • EEN FRIS FAMILIEHUIS IN UTRECHT
    De roomdivider zorgt ervoor dat de functies van de ruimte op een transparante manier worden afgebakend. In het eetgedeelte heb ik een lange eetkamerbank ontworpen die doorloopt tot aan de keuken om de verbinding te maken.