INTERIEURVORMGEVING

Ze had maar één grote wens…..een hoogslaper!

Op een gegeven moment komt je zoon of dochter op een leeftijd dat ze gewoon niet meer passen in hun kamer…..letterlijk en figuurlijk. Het bed wordt te klein en het behang wat je met zoveel zorg hebt uitgezocht voor de geboorte moet plaatsmaken voor een ‘tiener’ smaak. Oud roze tinten mochten er komen en een behang met dieren, MAAR niet kinderachtig. Een hoogslaper met een zitje zorgt ervoor dat er niet alleen met vriendinnen ‘gechilled’ kan worden, ze kunnen ook blijven slapen doormiddel van het tafeltje naar beneden te plaatsen. Twee vliegen in één klap. Wil je jouw dochter of zoon ook verrassen met een eigentijdse kamer waar ze rustig hun huiswerk kunnen maken en uren met vrienden kunne vertoeven…… bel mij gerust dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Meer projecten

  • HOUTHAVENS A’DAM
    Spiksplinternieuw is deze woning in de Houthavens! De bewoners vroegen mij de woon-, eetkamer en de slaapkamer vorm te geven. Kijk snel naar het volledige eindresultaat…..
  • PRACHTIGE BOERDERIJ MET ALLURE
    Deze on-ge-loof-lijk prachtige boerderij heeft de ruimte waar iedereen naar verlangt. Met een tuin als een stadspark en binnen vertrekken waar je voetbalwedstrijden kan houden.
  • EEN GEWAAGD, KLEURRIJK INTERIEUR
    In deze prachtige woning in Rosmalen had ik volledig ‘Carte Blanche’. Natuurlijk wel met de nodige input van de opdrachtgevers. Het is een kleurrijk huis geworden met oog voor materiaal en detail.