INTERIEURVORMGEVING

Ze had maar één grote wens…..een hoogslaper!

Op een gegeven moment komt je zoon of dochter op een leeftijd dat ze gewoon niet meer passen in hun kamer…..letterlijk en figuurlijk. Het bed wordt te klein en het behang wat je met zoveel zorg hebt uitgezocht voor de geboorte moet plaatsmaken voor een ‘tiener’ smaak. Oud roze tinten mochten er komen en een behang met dieren, MAAR niet kinderachtig. Een hoogslaper met een zitje zorgt ervoor dat er niet alleen met vriendinnen ‘gechilled’ kan worden, ze kunnen ook blijven slapen doormiddel van het tafeltje naar beneden te plaatsen. Twee vliegen in één klap. Wil je jouw dochter of zoon ook verrassen met een eigentijdse kamer waar ze rustig hun huiswerk kunnen maken en uren met vrienden kunne vertoeven…… bel mij gerust dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Meer projecten

  • MULTIFUNCTIONELE MAATWERK KAST
    Een multifunctionele maatwerkkast! Veel opbergruimte en een logeerbed in één! Praktisch en esthetisch een parel voor het oog! Opgeruimd staat netjes!
  • MAATWERK GARDEROBEKAST
    Een garderobe kast met een ‘hotel- sjieke’ look-and-feel. Wie wil hier nou niet zijn mooiste schoenen en tassen laten pronken?!
  • WONEN AAN HET STRAND
    In deze waanzinnige jaren ’30 woning in Castricum heb ik een totaal interieurontwerp mogen maken van de aanbouw en uitbouw.