INTERIEURVORMGEVING

Een jungle huis met een vleugje vintage

De bewoners van dit waanzinnige, jaren ’30 stijl, nieuwbouwhuis hadden nooit gedacht in een nieuwbouwproject terecht te komen. En toch kwam hun paleis op hun pad. Door de keuken naar het midden te plaatsen heb je een duidelijke afbakening van functies. Ik heb een eetkamerbank ontworpen over de gehele lengte van de muur en deze loopt door onder het raam. Zo is er een ontzettende cosy plek ontstaan. Vanuit de centrale keuken heb je zowel contact met het eetgedeelte als met het zitgedeelte. (fleur@lewinterieur.nl | 06 14 89 14 18)

                                         Fotografie: Charlotte Kap

Meer projecten

  • HOUTHAVENS A’DAM
    Spiksplinternieuw is deze woning in de Houthavens! De bewoners vroegen mij de woon-, eetkamer en de slaapkamer vorm te geven. Kijk snel naar het volledige eindresultaat…..
  • PRACHTIGE BOERDERIJ MET ALLURE
    Deze on-ge-loof-lijk prachtige boerderij heeft de ruimte waar iedereen naar verlangt. Met een tuin als een stadspark en binnen vertrekken waar je voetbalwedstrijden kan houden.
  • EEN GEWAAGD, KLEURRIJK INTERIEUR
    In deze prachtige woning in Rosmalen had ik volledig ‘Carte Blanche’. Natuurlijk wel met de nodige input van de opdrachtgevers. Het is een kleurrijk huis geworden met oog voor materiaal en detail.