Een nieuwe interieur? Je zult echt geen spijt van krijgen als je met Fleur aan de slag gaat! Elke cent is het waard. Fleur luistert naar je wensen, kan tussen de regels lezen, heeft enthousiasme en kennis, komt met ideeën waar je niet van kon dromen, maakt alles visueel en praktisch, houdt rekening met je budget, denkt mee en is open voor contact. Ook als je denkt – ah, ik ben toch zelf zoo kundig in, geloof mij – met haar hulp kun je je droomhuis toveren! Je gaat van “net goed genoeg” naar “wow, dit is echt gaaf” !! ervaring. Dank Fleur!

– Palina de Dauwe –

Fleur heeft mij geholpen om mijn woonkamer opnieuw in te richten en als een geheel te laten voelen. Het eind resultaat is echt super en de samenwerking was ook erg prettig. Ruimte voor input vanuit mij en veel ideeën en creativiteit vanuit Fleur. Het is niet alleen bij ideeën gebleven ook in de uitvoering heeft ze me heel werk uit handen genomen en in contact gebracht met een toetproductions voor het maken van een aantal meubels. Fleur bedankt!

– Robbie R. –

Ga je verhuizen of verbouwen, dan is Fleur een must have! Ten eerste is ze heel gezellig, maar belangrijkste; ze maakt hele toffe ontwerpen, is origineel, luistert ECHT naar je wensen, denkt mee en gaat door met zoeken naar de juiste items tot ze de ideale gevonden heeft. Kortom….. dikke vette aanrader en investering dubbel en dwars waard.

– Nienke –

Bekijk alle referenties