INTERIEURVORMGEVING

Wat kan ik voor je betekenen?

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of wil je je huis een nieuwe look geven…? Dan is
een goede voorbereiding het halve werk!

Mijn diensten

Al mijn trajecten starten met het beantwoorden van de digitale stijl-test. Door de stijl-test krijg jij meer inzicht in je interieurstijl en krijg ik een kijkje in jouw interieur story en kan ik bij onze eerste ontmoeting al gericht op je interieurvraagstukken reageren. 

Het intakegesprek vindt plaats bij jullie thuis of op mijn kantoor. Hier bespreken wij de stijl-test, stemmen we stijlen af en bespreken we wensen en eisen. Het gesprek duurt ongeveer twee uur. Na het gesprek heb ik tijd nodig om maten op te meten en foto’s te maken. Na het intakegesprek volgt een voorstel op maat.

Bij een interieuradvies  gaan we, na het bespreken van de stijl-test, door met de interieurvraagstukken. Het interieuradvies duurt maximaal drie uur. Dit is de perfecte tijd om jouw interieur story te formuleren en jou op weg te helpen om vervolgens zelf aan de slag te gaan!

Particulier

Zakelijk

INTERIEUR
ONTWERP

€ 3.499,-

Samen maken wij jouw ‘interieur verhaal’! Ik ontwerp een persoonlijk interieur waar jij je mee kan identificeren. Lees snel verder hoe ik dit aanpak?

KIES DIT PAKKET

INTERIEUR
ADVIES

€ 429,-

Heb je vragen over kleur, licht & andere interieurvragen waar je uiteindelijk zelf mee aan de slag kan?
In drie uur beantwoord ik al jouw interieur vraagstukken!

KIES DIT PAKKET

LEW INTERIEUR
COLLEGE

€ 139,-

Lew interieur college is dé online training waarin je stap voor stap jouw eigen droom interieur ontwerpt.

Meld jij je aan? Kijk snel wat de training precies inhoudt.

KIES DIT PAKKET

MAATWERK OPLOSSING

Op aanvraag

Ben je op zoek naar een meubel op maat? Ik ontwerp deze graag voor jou op basis van jouw wensen en eisen.

KIES DIT PAKKET

ZAKELIJKE VRAAG

Op aanvraag

Zakelijke aanvragen zijn altijd op maat. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen ‘kies dit pakket’ en stel gerust je vraag.

KIES DIT PAKKET

Gaat je voorkeur uit naar een landelijke, klassieke of een moderne stijl niets is mij onbekend.  Het op elkaar afstemmen van stoffen, kleuren en texturen behoort tot mijn vak en kan ik je in adviseren. Ook is het meer uitzondering dan regel dat, waar mensen samenleven, de voorkeursstijlen verschillen. Ik zorg voor een harmonieuze mix van stijlen waarbij beiden zich thuis voelen.

Tijdens een adviesgesprek kan ik jou al handvatten geven voor de creatie van een passend interieur. Naast interieur advies kan ik ook jouw droominterieur ontwerpen.

Bladeren door boek

Mijn werkwijze

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.

Reviews

Ben je nieuwsgierig wat anderen vinden van de diensten van Lew Interieur?
Lees hieronder een aantal reviews.

Fleur is iemand die niet alleen een talent heeft voor interieur en advies, maar ze brengt in haar werk ook haar warme, integere persoonlijkheid mee. Ze kijkt heel goed naar de mensen met wie ze werkt, en wat bij hen past. Dat maakt dat het heel prettig is om met Fleur te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze blijft betrokken tot waar zij zelf vindt dat het bijdraagt aan het proces. Een hartemens en tegelijkertijd heel professioneel. Dankjewel Fleur!

Fleur is echt een talent. Bijzonder knap hoe goed ze luistert naar je smaak en dat vervolgens in een ontwerp weet te vangen. Ze heeft onze huiskamer en eetkamer een prachtig design gegeven, en later heeft ze ook nog een geweldige halkast voor ons ontworpen. We zeggen het nog vaak tegen elkaar als we op de bank of aan tafel zitten en weer tevreden om ons heen kijken; ‘Die Fleur is echt goud waard.’

Zo blij met de adviezen en het ontwerp van Fleur Lew. Ze heeft goed naar ons geluisterd en nam alle tijd om alles door te nemen. Het resultaat is een totaal plaatje dat ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar wat helemaal bij ons past.