INTERIEURVORMGEVING

Kinderkamer met klimrek | Dark Green | Oud roze

Deze stoere kinderkamer is tot stand gekomen vanuit een kleurcombinatie waar mijn oog op viel. Het uitgangspunt van de kinderkamer was naast een meisjeskamer dat het ook heel stoer zou worden. Belangrijk vond ik ook dat het niet te veel ‘kinderkamer’ zou worden. Het frisse, jungle groen van de kast haalt de donker groene muur op. Het rotan stoeltje heb ik in dezelfde kleur als de muur geschilderd waardoor ze in elkaar op lijken te gaan. Het tipibed geeft zo’n geborgen, gezellig gevoel. Een eigen huisje in een kamer! Het klimrek is dé hit van de kamer.

Flamingo

Meer projecten

  • EEN WAANZINNIGE BOERDERIJ MET ALLURE
    Deze on-ge-loof-lijk prachtige boerderij heeft de ruimte waar iedereen naar verlangt. Met een tuin als een stadspark en binnen vertrekken waar je voetbalwedstrijden kan houden.
  • EEN GEWAAGD, KLEURRIJK INTERIEUR
    In deze prachtige woning in Rosmalen had ik volledig ‘Carte Blanche’. Natuurlijk wel met de nodige input van de opdrachtgevers. Het is een kleurrijk huis geworden met oog voor materiaal en detail.
  • EEN FRIS FAMILIEHUIS IN UTRECHT
    De roomdivider zorgt ervoor dat de functies van de ruimte op een transparante manier worden afgebakend. In het eetgedeelte heb ik een lange eetkamerbank ontworpen die doorloopt tot aan de keuken om de verbinding te maken.