INTERIEURVORMGEVING

‘Make over – Scandinavisch – Oker geel – Groen @Vleuten’

Doormiddel van een adviestraject en verkoopbegeleiding zijn we van een functionele woonkamer tot een warm, Scandinavisch en vooral persoonlijk interieur gekomen.

Een rustig, vernieuwend basis interieur met niet te gekke uitspattingen  was het uitgangspunt bij de make over. Over de kleuren waren we het al snel eens, een pallet van pasteltinten aangevuld met oker geel om het geheel wat pittiger te maken. Ook was het heel duidelijk dat de grote meubelstukken behouden moeten blijven.

Kijk wat we doormiddel van kleur, raambekleding accessoires en klein meubilair binnen enkele dagen hebben bereikt.Dit was de woonkamer VOOR de make- over!

Meer projecten

  • MULTIFUNCTIONELE MAATWERK KAST
    Een multifunctionele maatwerkkast! Veel opbergruimte en een logeerbed in één! Praktisch en esthetisch een parel voor het oog! Opgeruimd staat netjes!
  • MAATWERK GARDEROBEKAST
    Een garderobe kast met een ‘hotel- sjieke’ look-and-feel. Wie wil hier nou niet zijn mooiste schoenen en tassen laten pronken?!
  • WONEN AAN HET STRAND
    In deze waanzinnige jaren ’30 woning in Castricum heb ik een totaal interieurontwerp mogen maken van de aanbouw en uitbouw.