INTERIEURVORMGEVING

‘Make over – Scandinavisch – Oker geel – Groen @Vleuten’

Doormiddel van een adviestraject en verkoopbegeleiding zijn we van een functionele woonkamer tot een warm, Scandinavisch en vooral persoonlijk interieur gekomen.

Een rustig, vernieuwend basis interieur met niet te gekke uitspattingen  was het uitgangspunt bij de make over. Over de kleuren waren we het al snel eens, een pallet van pasteltinten aangevuld met oker geel om het geheel wat pittiger te maken. Ook was het heel duidelijk dat de grote meubelstukken behouden moeten blijven.

Kijk wat we doormiddel van kleur, raambekleding accessoires en klein meubilair binnen enkele dagen hebben bereikt.Dit was de woonkamer VOOR de make- over!

Meer projecten

  • EEN WAANZINNIGE BOERDERIJ MET ALLURE
    Deze on-ge-loof-lijk prachtige boerderij heeft de ruimte waar iedereen naar verlangt. Met een tuin als een stadspark en binnen vertrekken waar je voetbalwedstrijden kan houden.
  • EEN GEWAAGD, KLEURRIJK INTERIEUR
    In deze prachtige woning in Rosmalen had ik volledig ‘Carte Blanche’. Natuurlijk wel met de nodige input van de opdrachtgevers. Het is een kleurrijk huis geworden met oog voor materiaal en detail.
  • EEN FRIS FAMILIEHUIS IN UTRECHT
    De roomdivider zorgt ervoor dat de functies van de ruimte op een transparante manier worden afgebakend. In het eetgedeelte heb ik een lange eetkamerbank ontworpen die doorloopt tot aan de keuken om de verbinding te maken.