TEAM

Fleur Lew

Hi, ik ben Fleur Lew eigenaar van Lew interieur. Ik ben verantwoordelijk voor alle gepersonaliseerde ontwerpen. Dagelijks ben ik bezig met het ontwerpen van passende interieurs voor mijn klanten, schakelen met de leukste leveranciers & ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten en materialen. Om Lew interieur smooth te laten draaien krijg ik hulp van twee enorm getalenteerde dames die zich hiernaast voorstellen!

Danielle Verhoeven

Mijn naam is Daniëlle Verhoeven. Onder de naam DéVé Creations geef ik interieuradvies en maak ik 3D tekeningen. Buiten mijn eigen opdrachten om werk ik regelmatig samen met de altijd vrolijke Fleur! Ik teken de basis van de woningen in 3D uit, en zij gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Clarissa van Holland

Hallo ik ben Clarissa en heb jaren lang bij een grote lichtleverancier gewerkt en weet dan ook alles van elektrotechniek, lichtkleuren, lichtopbrengsten en volg de nieuwste trends op het gebied van verlichting! Ik zorg ervoor dat het lichtplan naadloos aansluit op het interieur. Ik kijk naar de juiste balans tussen functioneel en decoratief licht. Buiten mijn ervaring in verlichting verbreed ik mijn kennis momenteel in de interieurwereld en biedt ik ondersteuning bij het uitwerken van de interieurplannen van Fleur.