AANBOD

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of verdient je huis een make-over…? Dan is
een goede voorbereiding het halve werk! Bekijk wat Lew interieur kan bieden!

MIJN AANBOD

Al mijn trajecten starten met het beantwoorden van de digitale stijl-test. Door de stijl-test krijg jij meer inzicht in je interieurwensen en krijg ik een kijkje in jouw interieur story! Bij onze eerste ontmoeting kan ik door de stijl-test al gericht op je interieurvraagstukken reageren. 

Kies je voor het interieur ontwerp traject dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats bij jou thuis of op mijn studio. Hier bespreken wij al jouw wensen en eisen ten aanzien van het ontwerp en neem ik jullie stapsgewijs mee in mijn werkwijze. Het intakegesprek duurt ongeveer twee uur. Na het intakegesprek volgt een voorstel op maat.

Kies je voor het interieur advies van 3 uur dan kom je bij mij op de studio! Tijdens een interieuradvies behandelen we al jouw interieur vraagstukken. Bij de één ligt de nadruk op het ontwerpen van een indelingsplattegrond en een ander heeft behoefte aan een kleurenplan of de opzet van een lichtplan. Ook kunnen we samen een start maken met een meubel op maat. Het interieuradvies duurt maximaal drie uur. Dit is de perfecte tijd om een plan te maken om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan!

Particulier

Zakelijk

INTERIEUR
ONTWERP

v.a. € 4.149,-

Ben je op zoek naar een totaal interieurontwerp? Ik ontwerp een persoonlijk interieur waar jij je mee kan identificeren. Lees snel verder hoe ik dit aanpak?

KIES DIT PAKKET

INTERIEUR
ADVIES

€ 649,-

Heb je vragen over kleur, licht & andere interieurvragen waar je uiteindelijk zelf mee aan de slag kan?
In drie uur beantwoord ik al jouw interieur vraagstukken!

KIES DIT PAKKET

INTERIEUR
COLLEGE

€ 239,-

Lew interieur college is dé online training waarin je stap voor stap jouw eigen droom interieur ontwerpt.

Meld jij je aan? Kijk snel wat de training precies inhoudt.

KIES DIT PAKKET

MAATWERK
OPLOSSING

Op aanvraag

Ben je op zoek naar een meubel op maat? Ik ontwerp deze graag voor jou op basis van jouw wensen en eisen.

KIES DIT PAKKET

ZAKELIJKE VRAAG

Op aanvraag

Zakelijke aanvragen zijn altijd op maat. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen ‘kies dit pakket’ en stel gerust je vraag.

KIES DIT PAKKET

Gaat jouw voorkeur uit naar een landelijke, klassiek of een modern interieur…..? niets is mij onbekend. Ik luister naar jouw wensen en eisen en op basis daarvan maak ik de vertaling naar jouw nieuwe interieur! Het is meer uitzondering dan regel dat, waar mensen samenleven, de voorkeursstijlen verschillen. Het is dan ook mijn taak om een harmonieuze mix van beide stijlen te ontwerpen waarbij beiden het ’thuis gevoel’ ervaren.

Ik ontwerp graag jouw droominterieur wanneer mijn werkwijze en stijl jou aanspreken!

MIJN WERKWIJZE

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.

REVIEWS

Ben je nieuwsgierig wat anderen vinden van de diensten van Lew Interieur?
Lees hieronder een aantal reviews.

Fleur is iemand die niet alleen een talent heeft voor interieur en advies, maar ze brengt in haar werk ook haar warme, integere persoonlijkheid mee. Ze kijkt heel goed naar de mensen met wie ze werkt, en wat bij hen past. Dat maakt dat het heel prettig is om met Fleur te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze blijft betrokken tot waar zij zelf vindt dat het bijdraagt aan het proces. Een hartemens en tegelijkertijd heel professioneel. Dankjewel Fleur!

Fleur is echt een talent. Bijzonder knap hoe goed ze luistert naar je smaak en dat vervolgens in een ontwerp weet te vangen. Ze heeft onze huiskamer en eetkamer een prachtig design gegeven, en later heeft ze ook nog een geweldige halkast voor ons ontworpen. We zeggen het nog vaak tegen elkaar als we op de bank of aan tafel zitten en weer tevreden om ons heen kijken; ‘Die Fleur is echt goud waard.’

Zo blij met de adviezen en het ontwerp van Fleur Lew. Ze heeft goed naar ons geluisterd en nam alle tijd om alles door te nemen. Het resultaat is een totaal plaatje dat ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar wat helemaal bij ons past.