LEW INTERIEUR

HI! IK BEN FLEUR

Hi, ik ben Fleur Lew 41 jaar oud, woonachtig in het mooie Utrecht en moeder van twee prachtige dochters Mae & Lucy. Inmiddels al 20 jaar de liefde van Kees en eigenaresse van Lew Interieur.

Ik heb de leukste baan van de wereld! De liefde voor architectuur, interieur, materialen en rijke stoffen was er altijd al en nu mag ik dit voor jou samenbrengen tot een uitdagend en eigen interieur. Samen jouw ‘interieur story’ maken is het leukste wat er is en doe ik met alle liefde & enthousiasme van de wereld vanuit mijn inspirerende interieur studio in hartje Utrecht!

MIJN STIJL

‘Wat is jouw stijl?’ wordt mij vaak gevraagd. Ik hou van moderne, eigentijdse ontwerpen gecombineerd  met design klassiekers en kunst. Ik deins niet terug van contrasterend  en impactvol kleurgebruik. Mooie getextureerde materialen moet het geheel warmte en spanning geven.

Fleur - Lew interieur

REVIEWS

Ben je nieuwsgierig wat anderen vinden van de diensten van Lew Interieur?
Lees hieronder een aantal reviews.

Fleur is iemand die niet alleen een talent heeft voor interieur en advies, maar ze brengt in haar werk ook haar warme, integere persoonlijkheid mee. Ze kijkt heel goed naar de mensen met wie ze werkt, en wat bij hen past. Dat maakt dat het heel prettig is om met Fleur te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze blijft betrokken tot waar zij zelf vindt dat het bijdraagt aan het proces. Een hartemens en tegelijkertijd heel professioneel. Dankjewel Fleur!

Fleur is echt een talent. Bijzonder knap hoe goed ze luistert naar je smaak en dat vervolgens in een ontwerp weet te vangen. Ze heeft onze huiskamer en eetkamer een prachtig design gegeven, en later heeft ze ook nog een geweldige halkast voor ons ontworpen. We zeggen het nog vaak tegen elkaar als we op de bank of aan tafel zitten en weer tevreden om ons heen kijken; ‘Die Fleur is echt goud waard.’

Zo blij met de adviezen en het ontwerp van Fleur Lew. Ze heeft goed naar ons geluisterd en nam alle tijd om alles door te nemen. Het resultaat is een totaal plaatje dat ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar wat helemaal bij ons past.