contact - lew interieur

CONTACT

CONTACT

Bezoekadres Studio

Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht


fleur@lewinterieur.nl
0031 (0)6 14 89 14 18

Postadres

Nieuwegracht 71
3512 LG Utrecht


KVK-nummer: 68438214
BTW-nummer: NL002002758B82
Bekijk de algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden van de producten

  REVIEWS

  Ben je nieuwsgierig wat anderen vinden van de diensten van Lew Interieur?
  Lees hieronder een aantal reviews.

  Fleur is iemand die niet alleen een talent heeft voor interieur en advies, maar ze brengt in haar werk ook haar warme, integere persoonlijkheid mee. Ze kijkt heel goed naar de mensen met wie ze werkt, en wat bij hen past. Dat maakt dat het heel prettig is om met Fleur te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze blijft betrokken tot waar zij zelf vindt dat het bijdraagt aan het proces. Een hartemens en tegelijkertijd heel professioneel. Dankjewel Fleur!

  Fleur is echt een talent. Bijzonder knap hoe goed ze luistert naar je smaak en dat vervolgens in een ontwerp weet te vangen. Ze heeft onze huiskamer en eetkamer een prachtig design gegeven, en later heeft ze ook nog een geweldige halkast voor ons ontworpen. We zeggen het nog vaak tegen elkaar als we op de bank of aan tafel zitten en weer tevreden om ons heen kijken; ‘Die Fleur is echt goud waard.’

  Zo blij met de adviezen en het ontwerp van Fleur Lew. Ze heeft goed naar ons geluisterd en nam alle tijd om alles door te nemen. Het resultaat is een totaal plaatje dat ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar wat helemaal bij ons past.