INTERIEURADVIES

INTERIEURADVIES

Voor het interieuradvies verwelkom ik jullie graag op de spiksplinternieuwe studio van Lew interieur. Voorafgaand aan het interieuradvies ontvang je de stijl-test digitaal. Zo krijg ik inzicht wie je bent en wat je wensen en eisen zijn. Ook kan ik goed inzoomen op jouw interieurvraagstukken. De te behandelen vraagstukken kunnen zeer uiteenlopend zijn. Waar de één behoefte heeft aan een indelingsplanning zoomen we bij de ander meer in op kleur….. het is maar net waar de behoefte ligt!

Tijdens het adviesgesprek neem ik je mee op een creatieve reis door je eigen huis. Indeling, kleur, raambekleding en al jouw andere interieurvragen komen aan bod. Op de studio hebben we een snoepwinkel aan stalen (verf, gordijnen, behang, tegels etc.). Zo ben je direct in de gelegenheid de materialen en kleuren te ervaren en weet je wat er allemaal voor aantrekkelijke toepassingen zijn!

Na het interieuradvies heb je voldoende informatie om direct te aan de slag te gaan. Mocht je na het interieuradvies tot inkoop over willen gaan kan ik je hier uiteraard ook bij van dienst zijn!

Een interieuradvies duurt maximaal 3 uur en kost € 649,-