Werkwijze

Hoe gaat Lew Interieur te werk?

Na de aanvraag ontvang je van mij een digitale stijl-test. Doormiddel van deze test krijg ik een beeld van de kleur en stijl voorkeuren. Belangrijke zaken waar ik tijdens mijn ontwerp rekening mee moet houden komen in de test ook aan bod. Denk hierbij aan allergieën, rolstoelgebruik, maar ook hergebruik van bepaalde meubelstukken.

Intakegesprek

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we de stijl-test en kijken we waar de behoeften liggen. Het intake gesprek duurt maximaal 2 uur.

Voorstel investering

Naar aanleiding van het intake gesprek stel ik een voorstel op waarin ik de doelstelling formuleer en de werkzaamheden specificeer in lijn met de reeds besproken wensen en eisen. Naast de werkzaamheden geef ik inzicht in de bijbehorende investering en doorlooptijd.

Bespreken Moodboard

Tijdens dit contactmoment bespreken we het opgeleverde moodboard. Waar nodig zal ik aanpassingen treffen. Deze meeting kan per mail of telefonisch plaatsvinden

Bespreken draft ontwerp

Tijdens deze fase zijn de ontwerpen in een ver gevorderd stadium  en laat ik jullie zien hoe jullie nieuwe interieur wordt. We bespreken welke aanpassingen er eventueel getroffen moeten worden om tot het detail ontwerp te komen.

Detail ontwerp

In deze fase komt alles samen. Alle, in het voorstel, opgenomen elementen worden in detail uitgewerkt en presenteer ik in maximaal 1,5 uur jullie droominterieur bij jullie thuis.

Realisatie (optioneel)

De ontwerpen worden gerealiseerd met behulp van gerenommeerde uitvoerders. Deze uitvoerders worden tijdens de ontwerp fase al bij het proces betrokken zodat onverwachte zaken tot het minimum worden beperkt. Het begeleiden en bewaken van de realisatie heeft in deze laatste fase mijn volledige aandacht.