Werkwijze - Lew Interieur

WERKWIJZE

HOE GAAT LEW INTERIEUR TE WERK?

Na de aanvraag ontvang je van mij een digitale stijl-test. Doormiddel van deze test krijg ik een
beeld van jouw kleur en stijl voorkeuren. Belangrijke zaken waar ik tijdens mijn ontwerp rekening
mee moet houden komen in de test ook aan bod. Denk hierbij aan allergieën,
rolstoelgebruik, maar ook hergebruik van bepaalde meubelstukken.

Werkwijze – stap 1

Intakegesprek

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we de stijl-test en alle wensen en eisen waar het eindontwerp straks aan moet voldoen. Het intakegesprek duurt maximaal 2,5 uur.

Werkwijze - stap 2

Voorstel

Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik een voorstel waarin ik specificeer wat ik oplever in lijn met de besproken wensen en eisen. Naast de specificatie van de werkzaamheden geef ik inzicht in de bijbehorende investering en planning.

Werkwijze - stap 3

Bespreken Moodboard

Tijdens dit contactmoment bespreken we het opgeleverde moodboard. Waar nodig zal ik aanpassingen treffen. Deze meeting vindt plaats doormiddel van een videocall. De duur van de call hangt af van de aantal ruimtes die ik voor je ga ontwerpen. Voorafgaand aan de videocall ontvang je, ter voorbereiding, een video waarin ik het moodboard aan je voorleg.

Bespreken indelingsplattegronden

Het bespreken van de indelingsplattegronden vindt plaats via een videocall en duurt zo’n 45 minuten, afhankelijk van het aantal ruimtes die ik ga ontwerpen. Tijdens deze call presenteer ik jullie een aantal indelingsplattegronden in 3D om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Aan het einde van de call hebben wij duidelijk met welke indelingsplattegrond we verder gaan in het ontwerp. Voorafgaand aan de videocall ontvang je, ter voorbereiding, een video waarin ik de indelingen aan je voorleg.

Bespreken voorlopig ontwerp

Tijdens deze fase zijn de ontwerpen in een ver gevorderd stadium en laat ik jullie zien hoe jullie nieuwe interieur eruit komt te zien in 3D. We bespreken welke aanpassingen er eventueel getroffen moeten worden om tot het definitieve ontwerp te komen. De presentatie van het voorlopig ontwerp duurt zo’n 3 uur en vindt plaats op de studio van Lew interieur.

Eindpresentatie

In deze fase komt alles samen. Alle, in het voorstel, opgenomen elementen worden in detail uitgewerkt en presenteer ik in 1,5 uur jullie droominterieur op de studio van Lew interieur.

Realisatie (optioneel)

Desgewenst kan ik de bouwbegeleiding op mij nemen tijdens de realisatie. We bespreken deze wens tijden de doorloop van het project. Ik heb in deze fase beter zicht op hoeveel tijd ik hieraan kwijt denk te zijn. Je ontvangt hiervoor een voorstel.