Werkwijze

Hoe gaat Lew Interieur te werk?

Na de aanvraag ontvang je van mij een digitale stijl-test. Doormiddel van deze test krijg ik een beeld van jouw kleur en stijl voorkeuren. Belangrijke zaken waar ik tijdens mijn ontwerp rekening mee moet houden komen in de test ook aan bod. Denk hierbij aan allergieën, rolstoelgebruik, maar ook hergebruik van bepaalde meubelstukken.

Intakegesprek

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we de stijl-test en alle wensen en eisen waar het eindontwerp straks aan moet voldoen. Het intake gesprek duurt maximaal 2,5 uur.

Voorstel

Naar aanleiding van het intake gesprek stel ik een voorstel op waarin ik specificeer wat ik oplever in lijn met de besproken wensen en eisen. Naast de specificatie van de werkzaamheden geef ik inzicht in de bijbehorende investering en doorlooptijd.

Bespreken Moodboard

Tijdens dit contactmoment bespreken we het opgeleverde moodboard. Waar nodig zal ik aanpassingen treffen. Deze meeting vindt plaats doormiddel van een videocall.

Bespreken indelingsplattegronden

Het bespreken van de indelingsplattegronden vindt plaats via een videokalle en duurt zo’n 45 minuten. Tijdens deze call presenteer ik jullie een aantal indelingsplattegronden in 2D om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Aan het einde van de call hebben wij duidelijk met welke indelingsplattegrond we verder gaan in het ontwerp.

Bespreken Voorlopig Ontwerp

Tijdens deze fase zijn de ontwerpen in een ver gevorderd stadium en laat ik jullie zien hoe jullie nieuwe interieur eruit komt te zien in 3D. We bespreken welke aanpassingen er eventueel getroffen moeten worden om tot het Definitieve Ontwerp te komen. De presentatie van het Voorlopig ontwerp duurt zo’n 2,5 uur.

Bespreken Definitief Ontwerp

In deze fase komt alles samen. Alle, in het voorstel, opgenomen elementen worden in detail uitgewerkt en presenteer ik in 1,5 uur jullie droominterieur bij jullie thuis.

Realisatie (optioneel)

De ontwerpen worden gerealiseerd met behulp van gerenommeerde uitvoerders. Deze uitvoerders worden tijdens de ontwerp fase al bij het proces betrokken zodat onverwachte zaken tot het minimum worden beperkt. Het begeleiden en bewaken van de realisatie heeft in deze laatste fase mijn volledige aandacht.