LEW INTERIEUR COLLEGE

‘Iedereen verdient een fijn thuis het is
tenslotte jouw plekje op deze aarde’

In Lew interieur college begeleid ik je bij het maken van een compleet interieurplan om straks in één keer uit te kunnen voeren. Ik neem je in 8 modules mee naar jouw droominterieur.  Het is een ‘hands-on’ training waarbij ik iedere module inleid met achtergrondinformatie gevolgd door opdrachten.

Lew interieur college bestaat uit de volgende modules

Je hebt de woonwensen van jou en je partner geformuleerd en je weet nu precies wat je terug wil laten komen in jouw ontwerp.

Je hebt een moodboard vormgegeven die als leidraad dient voor jouw interieur ontwerp. De materialen, vormen, kleuren, texturen en totale sfeerimpressie zie je straks terug in jouw eindontwerp.

Je hebt een indeling gemaakt waarbij je met mijn tips over o.a. ruimtelijkheid en menselijke maat alle gewenste functies in jouw interieur optimaal kan uitoefenen.

Je hebt nu inzichtelijk welke meubels en stoffering je wil gaan aanschaffen passend bij de grootte van jouw ruimte.

Je weet welke kleur de meubels en stoffering worden uit je meubelplan.

Het meubelplan is nu compleet. Je hebt een duidelijk overzicht van de meubels met de bijbehorende kleur en materiaal. Ook de investering van de meubels en stoffering heb je nu inzichtelijk.

Je hebt een doordacht lichtplan gemaakt op basis van jouw indelingsplattegrond en meubelplan. Niets is belangrijker dan het juiste licht bij de juiste functie te hebben.

Je hebt jouw interieurontwerp eigen gemaakt door de juiste accessoires te plaatsen.

Je kan de training zowel met de hand als digitaal uitvoeren!

Je ontvangt gratis het inspiratieboek!

De stappen die je moet nemen voor het ontwerpen van bijvoorbeeld een badkamer is hetzelfde als bij een woonkamer, maar omdat iedere ruimte haar eigen meubels, materialen en techniek kent lukt het mij niet om deze per ruimte toe te lichten in deze ene training. Ik focus mij dan ook op één ruimte, de woon- en eetkamer. Met het, te downloaden, inspiratieboek geef ik je toch de nodige inspiratie voor zoveel mogelijk meubels, materialen en accessoires buiten de woon- en eetkamer om!

Voor wie is Lew interieur college

Voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of een make-over wil geven aan zijn/haar interieur en zin heeft dit zelf aan te pakken, omdat jij dat kan! Natuurlijk is Lew interieur ook voor jou wanneer je gewoon enorm geïnteresseerd bent in interieur  en je wil weten waar je nou zo allemaal aan moet denken bij het ontwerpen van een ruimte.

Q&A

Voor iedereen die interesse heeft in interieur. Wanneer je al een creatief wonder bent krijg je alle handvatten om een gedegen interieurpplan te maken en waneer je zelf vindt nog niet over een creatief brein te beschikken krijg je naast informatie ook genoeg creatieve input om een heel eigen interieur te creëren. Er is geen niveau verboden aan de training.

De training is € 139,00 euro inclusief btw

Je kan een eigen ruimte ontwerpen waarbij je rekening houdt met alle facetten die invloed hebben op jouw interieur, denk hierbij aan; invloed van natuurlijk- en kunstlicht, ruimtelijkheid van een ruimte, eigen wensen en eisen etc.

Je hebt na aanmelding nog een jaar toegang tot de omgeving om in alle rust jouw interieurontwerp te creëren.

Er zijn 8 modules die ieder weer onderverdeeld zijn in lessen. De modules duren gemiddeld zo’n 3 uur, maar dit hangt er volledig vanaf hoe lang jij zelf wil besteden aan jouw ontwerp!

Ja, ik doe mee!

Kosten: €239,00 incl. btw
Toegang: 1 jaar
Tijdsinvestering:
Je kan alle modules volledig op je eigen tempo uitvoeren! De informatie per module wordt gegeven wisselt van 5 minuten tot zo’n 30 minuten. De opdrachten duren gemiddeld zo’n uur á anderhalf. Dit hangt overigens volledig af van hoe gedetailleerd je de opdrachten wil uitwerken, jij bent aan het roer dus dit bepaal je zelf!