LEW INTERIEUR COLLEGE

‘Iedereen verdient een fijn thuis het is
tenslotte jouw plekje op deze aarde’

In Lew interieur college begeleid ik je bij het maken van een compleet interieurplan om straks in één keer uit te kunnen voeren. Ik neem je in 8 modules mee naar jouw droominterieur.  Het is een ‘hands-on’ training waarbij ik iedere module inleid met achtergrondinformatie gevolgd door opdrachten.

Lew interieur college bestaat uit de volgende modules

  1. Jouw randvoorwaarden bepalen
  2. Moodboard maken
  3. Jouw indelingsplattegrond
  4. Het meubelplan
  5. Het kleurenplan
  6. Het materialenplan
  7. Jouw lichtplan
  8. Een accessoireplan opstellen

Je kan de training zowel met de hand als digitaal uitvoeren daar zitten geen eisen aan verbonden.

Werkwijze

De werkwijze van het ontwerpen van een willekeurige ruimte is hetzelfde maar omdat iedere ruimte haar eigen materialen kent lukt het mij niet om alle materialen ten behoeve van iedere ruimte toe te lichten in deze ene training. Ik focus mij dan ook op één ruimte, de woon- en eetkamer. Met het bijgesloten inspiratieboek probeer ik je wel mee te nemen in wat er allemaal te koop is in interieurland.

Voor wie is Lew interieur college:

Voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of een make-over wil geven aan zijn/haar interieur en zin heeft dit zelf aan te pakken, omdat jij dat kan! Natuurlijk is Lew interieur ook voor jou wanneer je gewoon enorm geïnteresseerd bent in interieur  en je wil weten waar je nou zo allemaal aan moet denken bij het ontwerpen van een ruimte.

Ja, ik doe mee!

Kosten: €139,00 incl. btw
Toegang: 1 jaar
Tijdsinvestering:
Je kan alle modules volledig op je eigen tempo uitvoeren! De informatie per module wordt gegeven wisselt van 5 minuten tot zo’n 30 minuten. De opdrachten duren gemiddeld zo’n uur á anderhalf. Dit hangt overigens volledig af van hoe gedetailleerd je de opdrachten wil uitwerken, jij bent aan het roer dus dit bepaal je zelf!