INTERIEURONTWERP

Interieurontwerp

Een interieurontwerp is v.a. v.a. € 3.699,-

Het interieurontwerp is een ‘totaal ontwerp traject’ wat ten minste betrekking heeft op de begane grond; woonkamer, keuken, hal en toilet. Tijdens het intakegesprek bespreken we de wens van het ontwerp van de overige ruimtes. Vervolgens maak ik een voorstel op maat.

Moodboard

Je ontvangt een visualisatie van de kleur, materialen, texturen en vormen die ik voor je in gedachten heb. Deze sfeerimpressie is de rode draad bij het maken van keuzes voor je interieur. We bespreken het moodboard tijdens een call.

Indelingsplattegrond

Tijdens de indelingsfase ontvang je een aantal indelingen (afhankelijk van de mogelijkheden). Tijdens een call bespreken we de indelingen en kiezen we de definitieve indeling die ik verder ga uitwerken. In het definitieve ontwerp ontvang je o.a. een indelingsplattegrond met alle voorgestelde meubels. Op deze manier wordt duidelijk hoe de menselijke maat zich verhoudt tot de ruimte.

Meubelplan

Je ontvangt een overzicht van meubels en klein meubilair die ik adviseer op basis van jullie wensen, eisen en desbetreffende ruimte.

Meubelontwerp

Al mijn ontwerpen zijn uniek, dit bereik ik onder andere door het toevoegen van een maatwerk element in lijn met de wensen en budget. Het ontwerp kan een inbouwkast, eetkamerbank, roomdivider en veel ander maatwerk meubilair betreffen. Ik stem mijn ontwerpen allemaal af met mijn vertrouwde meubelmakers op basis van het opgegeven budget. Op deze manier ontvang je een realistisch ontwerp en bijpassende prijs.

Kleuren & Materialen plan

Je ontvangt een kleuradvies voor muren en meubilair. Hierin geef ik aan hoe je deze kleur/behang verwerkt in accessoires en meubilair. Ook verzamel ik zoveel mogelijk stoffen en kleurstalen zodat je de materialen en texturen kan voelen.

Lichtplan

Je ontvangt een plan voor de aanschaf van armaturen en de maten t.a.v. het plaatsen van de armaturen verwerk ik in mijn plan. Niets is zo belangrijk om bij het juiste moment het juiste licht te hebben. Het lichtplan is niet te verwarren met een schakelplan.

3D aanzichten

Je ontvangt 3D aanzichten van alle kanten van de ruimte. Dit zijn dwarsdoorsnedes van de ruimte, hierdoor krijg je een goed beeld van de nieuwe situatie. 

3D Animatie 

Bij de 3D animatie ontvang je een tour door je huis. Door het bewegende beeld heb je het gevoel dat je een bezoek brengt aan je nieuwe interieur.

Boodschappenlijst

De boodschappenlijst is een onmisbaar document bij het project. Op deze boodschappenlijst staan de voorgestelde meubelstukken, accessoires en kleurnummers. Overal staat aangegeven waar het meubelstuk te koop is, wat de afmetingen zijn, wat de stofeigenschappen zijn en het belangrijkste …..wat de prijzen zijn. Op deze manier kan je je project budgetteren.

Presentatie & afrondend adviesgesprek

Tijdens de presentatie overhandig ik jullie het eindresultaat en neem ik jullie mee door alle ideeën voor het nieuwe interieur.

Inkoop & nazorg

Wanneer je er voor gekozen hebt de inkoop van de boodschappenlijst door mij uit te laten voeren, zullen we nog veel contactmomenten hebben over mogelijkheden en levertijden. Ook vragen die zich aandienen tijdens de realisatie van het traject, gekoppeld aan mijn ontwerp, kunnen natuurlijk gesteld worden.

Contactmomenten

Contactmomenten binnen dit pakket;

  • Intakegesprek bij jullie thuis á 2,5 uur;
  • Bespreking moodboard*, videocall á 45 minuten; 
    *Na de eventuele aanpassingen hebben we nog afstemming over het definitieve moodboard.
  • Bespreking indelingsplattegrond, videocall á 60 minuten
  • Bespreking draft ontwerpen. Dit vindt bij jullie thuis plaats en duurt ongeveer 2,5 – 3uur;
  • Eindpresentatie bij jullie thuis á 1,5 uur.
  • Tijdens de inkoop van de voorgestelde meubels en accessoires hebben we regelmatig contact.

Ontwerpen van een extra ruimte

Een ontwerp van een extra ruimte, denk aan een; slaapkamer, badkamer, werkkamer en kinderkamer gaat op basis van mijn uurtarief á € 108,90 euro (incl. btw) Op basis van jullie wensen en eisen maak ik een uren inschatting en voeg ik dit toe aan het voorstel.

Mijn werkwijze

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.

    [honeypot honeypot-711]