INTERIEURONTWERP

INTERIEURONTWERP

Een interieurontwerp is v.a. v.a. € 3.999,-

Het interieurontwerp is een ’totaal ontwerp traject’ wat betrekking heeft op de leefverdieping; woonkamer, keuken, hal en toilet. Tijdens het intakegesprek bespreken we de wens van het ontwerp van eventueel overige ruimtes. Vervolgens maak ik een voorstel op maat.

Wat je allemaal ontvangt aan het einde van het interieur ontwerp traject? Ik heb het hieronder allemaal voor je genoteerd.

Moodboard

Je ontvangt een visualisatie van de kleur, materialen, texturen en vormen die ik voor je in gedachten heb. Deze sfeerimpressie is de rode draad tijdens ons gehele interieur ontwerp traject. We bespreken het moodboard tijdens een videocall. Voorafgaand aan de videocall ontvang je ter voorbereiding een video waarin ik je een impressie geef van het moodboard.

Indelingsplattegrond

Tijdens de indelingsfase ontvang je één tot drie indelingen in 3D die ik mogelijk zie in de desbetreffende ruimte. Tijdens een videocall bespreken we de indelingen en indien mogelijk kiezen we de definitieve indeling die ik verder voor je ga uitwerken. Voorafgaand aan de videocall ontvang je ter voorbereiding een video waarin ik de verschillende opties aan je voorleg.
In het definitieve ontwerp ontvang je de indelingsplattegrond met alle voorgestelde meubels ingetekend. Op deze manier wordt duidelijk hoe de menselijke maat zich verhoudt tot de ruimte.

Meubelplan

Je ontvangt een overzicht van meubels en klein meubilair die ik adviseer op basis van jullie budget, wensen en eisen.

Maatwerk

Al mijn ontwerpen zijn uniek, dit bereik ik onder andere door het toevoegen van een maatwerk element in lijn met de wensen en budget. Het maatwerk ontwerp kan bijvoorbeeld een keuken, inbouwkast, eetkamerbank, roomdivider zijn. Ik stem mijn ontwerpen allemaal af met mijn vertrouwde meubelmakers op basis van het opgegeven budget. Op deze manier ontvang je een realistisch ontwerp en bijpassende prijs.

Kleuren & Materialen plan

Je ontvangt kleur- en materiaal advies voor wanden, vloeren, raambekleding en meubilair. Ik verzamel zoveel mogelijk stoffen en kleurstalen zodat je de materialen en texturen kan voelen tijdens de voorlopig ontwerp presentatie.

Lichtplan | armaturenplan

Je ontvangt een plan voor de aanschaf van technische verlichting (spots) en decoratieve verlichting (hanglampen, wandlampen, tafellampen). Niets is zo belangrijk om bij het juiste moment het juiste licht te hebben. Het lichtplan is niet te verwarren met een schakelplan. Ieder lichtplan stem ik af met mijn lichtarchitect. Wens je ook een schakelplan dan verwijs ik je graag gelijk door naar mijn lichtarchitecten van ‘Design in Light‘.

3D aanzichten

Je ontvangt 3D aanzichten van het gehele ontwerp, dit zijn dwarsdoorsnedes van de ruimte. De aanzichten geven je een goed beeld van de nieuwe situatie. 

Boodschappenlijst

De boodschappenlijst is een onmisbaar document bij het totaal ontwerp traject. Op deze boodschappenlijst staat alle informatie over het gehele ontwerp; waar het meubelstuk te koop is, wat de afmetingen zijn, wat de stofeigenschappen zijn en het belangrijkste …..wat de prijzen zijn. Op deze manier kan je je project budgetteren.

Eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie overhandig ik je een boekwerk met het gehele ontwerp. Ook ontvang je een USB stick met alle ontwerpen digitaal. We bespreken de laatste wijzigingen en we bekijken wat de volgende stap is. Op naar de realisatie!

Bouwbegeleiding | Realisatie

Mochten jullie de bouwbegeleiding aan mij over willen laten, dan begeleid ik de realisatie van het interieur ontwerp. Jullie ontvangen voor deze nieuwe fase een voorstel op maat.

Inkoop

De (meeste) items van de boodschappenlijst kan ik voor je inkopen tegen een gereduceerd tarief. Er zitten geen bijkomende kosten aan de inkoop van de boodschappenlijst.

Contactmomenten

Contactmomenten binnen dit pakket;

  • Intakegesprek bij jullie thuis á 2,5 uur;
  • Bespreking moodboard via een videocall á 30 minuten*; 
    *Afhankelijk van aantal ruimtes
  • over het definitieve moodboard.
  • Bespreking indelingen, videocall á 1 uur
  • Bespreking draft ontwerpen. Dit vindt bij mij op de studio plaats en duurt ongeveer 2,5 – 3 uur;
  • Eindpresentatie bij mij op de studio á 1,5 uur.
  • Tijdens de inkoop van de voorgestelde meubels en accessoires hebben we regelmatig contact.

Contactmomenten na de Eindpresentatie

Heb je na het definitieve ontwerp aanvullende vragen of wil je afstemming over vragen van de aannemer, bel gerust. Deze contactmomenten gaan op basis van mijn uurtarief á € 108,90 (incl btw).

Ontwerpen van een extra ruimte

Een ontwerp van een extra ruimte, denk aan een; slaapkamer, badkamer, werkkamer en kinderkamer gaat op basis van mijn uurtarief á € 108,90 euro (incl. btw) Op basis van jullie wensen en eisen maak ik een voorstel op maat.

Reiskosten

Reiskosten worden alleen buiten Utrecht in rekening gebracht! Afhankelijk van de afstand reken ik voor ieder bezoek tussen de € 50 – € 75,00 euro (incl. btw).

Mijn werkwijze nogmaals op een rij

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.