INTERIEURONTWERP

INTERIEURONTWERP

Een interieurontwerp is v.a. v.a. € 3.899,-

Het interieurontwerp is een ‘totaal ontwerp traject’ wat ten minste betrekking heeft op de begane grond; woonkamer, keuken, hal en toilet. Tijdens het intakegesprek bespreken we de wens van het ontwerp van de overige ruimtes. Vervolgens maak ik een voorstel op maat.

Moodboard

Je ontvangt een visualisatie van de kleur, materialen, texturen en vormen die ik voor je in gedachten heb. Deze sfeerimpressie is de rode draad bij het maken van keuzes voor je interieur. We bespreken het moodboard tijdens een call.

Indelingsplattegrond

Tijdens de indelingsfase ontvang je een aantal indelingen in 3D die ik mogelijk zie in de desbetreffende ruimte. (Het aantal indelingen is afhankelijk van de mogelijkheden). Tijdens een call bespreken we de indelingen en kiezen we de definitieve indeling die ik verder ga uitwerken. In het definitieve ontwerp ontvang je o.a. een indelingsplattegrond met alle voorgestelde meubels. Op deze manier wordt duidelijk hoe de menselijke maat zich verhoudt tot de ruimte.

Meubelplan

Je ontvangt een overzicht van meubels en klein meubilair die ik adviseer op basis van jullie wensen, eisen en desbetreffende ruimte.

Meubelontwerp

Al mijn ontwerpen zijn uniek, dit bereik ik onder andere door het toevoegen van een maatwerk element in lijn met de wensen en budget. Het ontwerp kan een inbouwkast, eetkamerbank, roomdivider en veel ander maatwerk meubilair betreffen. Ik stem mijn ontwerpen allemaal af met mijn vertrouwde meubelmakers op basis van het opgegeven budget. Op deze manier ontvang je een realistisch ontwerp en bijpassende prijs.

Kleuren & Materialen plan

Je ontvangt een kleur- en materiaal advies voor muren en meubilair. Hierin geef ik aan hoe je deze kleur/behang verwerkt in accessoires en meubilair. Ik verzamel zoveel mogelijk stoffen en kleurstalen zodat je de materialen en texturen kan voelen tijdens de voorlopig ontwerp presentatie.

Lichtplan (Armaturenplan)

Je ontvangt een plan voor de aanschaf van armaturen. De maten t.a.v. het plaatsen van de armaturen verwerk ik in mijn plan. Niets is zo belangrijk om bij het juiste moment het juiste licht te hebben. Het lichtplan is niet te verwarren met een schakelplan. Ieder lichtplan stem ik af met mijn lichtarchitect. Wens je ook een schakelplan dan verwijs ik je graag gelijk door naar mijn lichtarchitecten van ‘Design in Light‘.

3D aanzichten

Je ontvangt 3D aanzichten van het gehele ontwerp, dit zijn dwarsdoorsnedes van de ruimte. De aanzichten geven je een goed beeld van de nieuwe situatie. 

3D Animatie 

Bij de 3D animatie ontvang je een tour door je huis. Door het bewegende beeld heb je het gevoel dat je een bezoek brengt aan je nieuwe interieur.

Boodschappenlijst

De boodschappenlijst is een onmisbaar document bij het project. Op deze boodschappenlijst staan de voorgestelde meubelstukken, accessoires en kleurnummers. Overal staat aangegeven waar het meubelstuk te koop is, wat de afmetingen zijn, wat de stofeigenschappen zijn en het belangrijkste …..wat de prijzen zijn. Op deze manier kan je je project budgetteren.

Presentatie & afrondend adviesgesprek

Tijdens de presentatie overhandig ik jullie het eindresultaat en neem ik jullie mee door alle ideeën voor het nieuwe interieur.

Inkoop

De (meeste) items van de boodschappenlijst kan ik voor je inkopen tegen een gereduceerd tarief. De inkoop van de producten van de boodschappenlijst doe ik zonder bijkomende kosten.

Contactmomenten

Contactmomenten binnen dit pakket;

  • Intakegesprek bij jullie thuis á 2,5 uur;
  • Bespreking moodboard*, videocall á 30 minuten; 
    *Na de eventuele aanpassingen hebben we nog afstemming over het definitieve moodboard.
  • Bespreking indelingen, videocall á 1 uur
  • Bespreking draft ontwerpen. Dit vindt bij jullie thuis plaats en duurt ongeveer 2,5 – 3 uur;
  • Eindpresentatie bij jullie thuis á 1,5 uur.
  • Tijdens de inkoop van de voorgestelde meubels en accessoires hebben we regelmatig contact.

Contactmomenten na de definitieve ontwerp presentatie

Heb je na het definitieve ontwerp aanvullende vragen of wil je afstemming over vragen van de aannemer, bel gerust. Deze contactmomenten gaan op basis van mijn uurtarief á € 108,90incl btw.

Ontwerpen van een extra ruimte

Een ontwerp van een extra ruimte, denk aan een; slaapkamer, badkamer, werkkamer en kinderkamer gaat op basis van mijn uurtarief á € 108,90 euro (incl. btw) Op basis van jullie wensen en eisen maak ik een voorstel op maat.

Reiskosten

Reiskosten worden alleen buiten Utrecht in rekening gebracht! Voor ieder bezoek rekening ik € 50,00 incl btw.

Mijn werkwijze

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.