INTERIEURONTWERP

Interieurontwerp

Een interieurontwerp is v.a. v.a. € 3.499,-

Het ‘interieurontwerp-pakket’ heeft betrekking op 1 ruimte; woonkamer en
aansluitende open keuken. 

Moodboard

Je ontvangt een visualisatie van de kleur, materialen, texturen en vormen die ik voor je in gedachten heb. Deze sfeerimpressie is de rode draad bij het maken van je keuzes voor je interieur.

Indelingsplattegrond

Je ontvangt een indelingsplattegrond op basis van de voorgestelde meubels en meubels die behouden wensen te blijven. Op deze manier wordt duidelijk hoe de menselijke maat zich verhoudt tot de ruimte.

Meubelplan

Je ontvangt een overzicht van meubels en klein meubilair die ik adviseer op basis van jullie wensen, eisen en desbetreffende ruimte.

Meubelontwerp

Al mijn ontwerpen zijn uniek, dit bereik ik onder andere door het toevoegen van een maatwerk element in lijn met de wensen en budget. Het ontwerp kan een inbouwkast, eetkamerbank, roomdivider en veel ander maatwerk meubilair betreffen. Ik stem mijn ontwerpen allemaal af met mijn vertrouwde meubelmakers op basis van het opgegeven budget. Op deze manier ontvang je een realistisch ontwerp en bijpassende prijs.

Kleuren & Materialen plan

Je ontvangt een kleuradvies voor muren en meubilair. Hierin geef ik aan hoe je deze kleur/behang verwerkt in accessoires en meubilair. Ook verzamel ik zoveel mogelijk stoffen en kleurstalen zodat je de materialen en texturen kan voelen.

Lichtplan

Je ontvangt een plan voor de aanschaf van armaturen. Ook het plaatsen van de armaturen verwerk ik in mijn plan. Niets is zo belangrijk om bij het juiste moment het juiste licht te hebben.

3D aanzichten

Je ontvangt 3D aanzichten van alle kanten van de ruimte. Dit zijn dwarsdoorsnedes van de ruimte, hierdoor krijg je een goed beeld van de nieuwe situatie. 

3D Animatie 

Bij de 3D animatie ontvang je een tour door je huis. Door het bewegende beeld heb je het gevoel dat je een bezoek brengt aan je nieuwe interieur.

Boodschappenlijst

De boodschappenlijst is een onmisbaar document bij het project. Op deze boodschappenlijst staan de voorgestelde meubelstukken, accessoires en kleurnummers. Overal staat aangegeven waar het meubelstuk te koop is, wat de afmetingen zijn, wat de stofeigenschappen zijn en het belangrijkste …..wat de prijzen zijn. Op deze manier kan je je project budgetteren.

Presentatie & afrondend adviesgesprek

Tijdens de presentatie overhandig ik jullie het eindresultaat en neem ik jullie mee door alle ideeën voor het nieuwe interieur. Dit gesprek neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Inkoop & nazorg

Wanneer je er voor gekozen hebt de inkoop van de boodschappenlijst door mij uit te laten voeren, zullen we nog veel contactmomenten hebben over mogelijkheden en levertijden. Ook vragen die zich aandienen t.b.v. het traject kunnen natuurlijk gesteld worden.

Contactmomenten

Contactmomenten binnen dit pakket;

  • Intakegesprek bij jullie thuis á 2,5 uur;
  • Bespreking moodboard*, videocall á 40 minuten; 
    *Na de eventuele aanpassingen hebben we nog  afstemming over het resultaat.
  • Bespreking indeling plattegrond, videocall á 60 minuten
  • Bespreking draft ontwerpen. Dit vindt bij jullie thuis plaats en duurt ongeveer 2,5 uur;
  • Eindpresentatie bij jullie thuis á 1,5 uur.
  • Tijdens de inkoop van de voorgestelde meubels en accessoires hebben we regelmatig contact.

Ontwerpen van een extra ruimte

Een ontwerp van een extra ruimte, denk aan een; slaapkamer, kinderkamer, toilet of hal, gaat op basis van mijn uurtarief á € 108,90 euro (incl. btw) Het aantal uren ten aanzien van het ontwerpen van een badkamer of keuken hangt van meerdere factoren af. Op basis van jullie wensen en eisen zal ik een voorstel opstellen.

Mijn werkwijze

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Ik heb het proces voor je op een rijtje gezet.

    [honeypot honeypot-711]