• Reviews

  Jolijn Veldman
  Jolijn Veldman
  09:02 19 May 20
  Bij het kopen van een nieuwbouw huis komen er zoveel keuzes op je pad. Waar te beginnen?! Wij zijn ontzettend blij dat we meteen aan het begin van het proces gekozen hebben om met Fleur in zee te gaan. Ze luistert naar je wensen en zet het om naar de meest gave ideeën. Waar wij zelf geen benul hadden van style/kleurstellingen e.d. weet zij dit bij ons naar boven te halen en te vertalen naar een mooi ontwerp . Het huis, dat we alleen op papier kenden, kwam tot ‘leven’. Een echte aanrader!
  Elise & Nina
  Elise & Nina
  17:03 16 May 20
  Fleur is echt een talent. Bijzonder knap hoe goed ze luistert naar je smaak en dat vervolgens in een ontwerp weet te vangen. Ze heeft onze huiskamer en eetkamer een prachtig design gegeven, en later heeft ze ook nog een geweldige halkast voor ons ontworpen. We zeggen het nog vaak tegen elkaar als we op de bank of aan tafel zitten en weer tevreden om ons heen kijken; ‘Die Fleur is echt goud waard.’
  Thijs van Dooren
  Thijs van Dooren
  15:06 02 Jan 20
  We zijn ontzettend blij met het advies dat Fleur ons heeft gegeven over het interieur! In de 3 uur had ze praktische tips over de indeling en goed stijl/kleur advies. Ze had al zich goed voorbereid en kwam met kant en klare voorstellen voor bijv. gordijnen, vitrage, vloerkleed, lampen en keukentegels. Zo hadden we wel keuze maar ook weer niet teveel, wel zo fijn. We hadden dit nooit zo zelf kunnen bedenken. Ook prettig is dat ze de keuze aan de klant laat wat wel/niet en wanneer te bestellen en dat ze soms zelfs korting kan bieden door contacten met (online) winkels. Kortom, zeker een aanrader als je onafhankelijk advies wilt over het interieur van je huis!
  Angelique Aerts
  Angelique Aerts
  19:35 10 Oct 19
  Super hoe Fleur echt op onze wensen inspeelde. Wij hebben haar 3 uur in ons nieuwe huis gehad en met haar materialen ter inspiratie en haar kundige blik heel veel tips en handvatten gekregen om vervolgens onze inrichting neer te zetten. Ze kwam met ideeën waar we zelf nooit op gekomen waren, maar die zeer goed bij ons passen. We genoten van haar enthousiasme, vele ideeën en gevoel voor interieur en inrichting! En wat ik vooral fijn vond, is dat ze meedacht met ons kleine budget en de meubelen die we mee wilden nemen.
  Suzanne Beurskens
  Suzanne Beurskens
  19:38 15 Jul 19
  Fleur heeft ons tijdens een adviesgesprek van 3 uur enorm op weg geholpen bij alle keuzes die we moeten maken mbt ons nieuwbouwhuis. Bijv. hele goede suggesties voor kleuren van keuken, vloeren en muren, waar we zonder Fleur mogelijk ‘op safe’ zouden hebben gespeeld met risico dat het een erg flets geheel zou zijn geworden. Ook een paar hele praktische tips gekregen die ineens allerlei nieuwe indelingsopties aan het licht brachten. Fleur drukt niet haar eigen stijlvoorkeuren door maar probeert juist die van jou naar boven te halen. Van harte aanbevolen!
  Rosalien Kokee
  Rosalien Kokee
  20:13 04 Jul 19
  Super blij met Fleur haar advies! Ze heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer en slaapkamer. Ze heeft de bestaande elementen van ons jaren 30 huis goed bij elkaar weten te brengen. Meer dan dik tevreden over haar werk en service.
  Ilse Franckaert
  Ilse Franckaert
  13:39 04 Apr 19
  Onwijs blij met het advies van fleur! Van een appartement 3 hoog naar een vrijstaand huis met tuin, een ‘grote mensen huis’! En daar hoort ook een volwassen interieur bij. Hadden zelf al veel ideeën, maar vonden het ook een beetje eng om het daadwerkelijk uit te gaan voeren. Fleur heeft ons er echt doorheen geloodst met super gave ideeën, praktische oplossingen en (wat wij ook heel belangrijk vonden!) betaalbare nieuwe items (gecombineerd met de meubels die we mee hebben genomen). Al met al een dikke aanrader! En ook nog eens gewoon heel gezellig om fleur over de vloer te hebben 🙂
  Palina De Dauwe
  Palina De Dauwe
  10:43 18 Feb 19
  Een nieuwe interieur? Je zult echt geen spijt van krijgen als je met Fleur aan de slag gaat! Elke cent is het waard. Fleur luistert naar je wensen, kan tussen de regels lezen, heeft enthousiasme en kennis, komt met ideeën waar je niet van kon dromen, maakt alles visueel en praktisch, houdt rekening met je budget, denkt mee en is open voor contact. Ook als je denkt – ah, ik ben toch zelf zoo kundig in, geloof mij – met haar hulp kun je je droomhuis toveren! Je gaat van “net goed genoeg” naar “wow, dit is echt gaaf” !! ervaring. Dank Fleur!
  Robbie R
  Robbie R
  18:47 12 Dec 18
  Fleur heeft mij geholpen om mijn woonkamer opnieuw in te richten en als een geheel te laten voelen. Het eind resultaat is echt super en de samenwerking was ook erg prettig. Ruimte voor input vanuit mij en veel ideeën en creativiteit vanuit Fleur. Het is niet alleen bij ideeën gebleven ook in de uitvoering heeft ze me heel werk uit handen genomen en in contact gebracht met een toetproductions voor het maken van een aantal meubels. Fleur bedankt!
  Marieke Buiteman
  Marieke Buiteman
  11:49 19 Nov 18
  Is je interieur toe aan verandering, maar zoek je niet een hele nieuwe inrichting? Dan is een ‘flits-advies’ heel interessant! In een 3 uur durend gesprek zijn we met Fleur door ons huis gegaan en kwam ze met hele inspirerende en bruikbare ideeën. Onze handen kriebelen om met deze leuke ideeën aan de slag te gaan!
  Lisa Van Dijck
  Lisa Van Dijck
  18:35 05 Aug 18
  We hebben Fleur gevraagd mee te denken over de inrichting van de woonkamer. We zijn ontzettend blij met het resultaat.De persoonlijke benadering en het enthousiasme waarmee ze te werk gaat is super fijn!
  Bekijk alle beoordelingen