maatwerk bank

DAYBED

Daybed met lades

De erker is hét kenmerk van de jaren ’30 woning. Ook dit prachtige hoekhuis, gelegen in Oog in al (Utrecht) beschikt over een authentieke, rechthoekige versie. Ik wilde iets speciaals met deze erker doen en deze extra te benadrukken. De wens van de opdrachtgever was naast een comfortabele ruimte ook meer bergruimte te creëren. Zo bedacht ik het daybed met de lades. Om het bed niet té massief te maken heb ik aan het meubel een bijzettafel gemaakt die open is aan de onderkant, zo krijgt het ontwerp een luchtiger karakter. De lades kregen zwarte, leren handvatten. De kussens liet ik op maat maken. 

Interesse in een maatwerk meubel neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotografie: Charlotte Kap


Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.