Zodra je binnenstapt in dit zalige jaren '30 huis valt er een warme deken om je heen. Een rustig kleurenpalet van aardse tinten opgefrist met oker geel!

INTERIEURVORMGEVING

‘Een warm kleurenpalet van aardse tinten aangevuld met geel voor de frisheid’.

Met een paar kleine wensen mocht ik starten met het ontwerp van deze heerlijke jaren ’30 woning. Door het interieurtraject stap-voor-stap te doorlopen waarin we ‘onderweg’ veel keuzes achter ons laten komen we uiteindelijk op een persoonlijk en doordacht interieurontwerp.

In de erker hebben we een bibliotheek gemaakt waar in alle rust een boek gelezen kan worden. Een zalige plek om weg te dromen.

De keuken was reeds aanwezig, maar had een ‘vrij’ werkblad waardoor er snel iets tussen schiereiland en raam kwam te vallen. Zie dat er maar eens vandaan te halen! Ik ontwierp een bloembak op wieltjes waardoor er een opstaande rand ontstaat zodat alles netjes op je aanrechtblad blijft! Wil je schoonmaken tussen het raam en het keukenblok dan rijd je de bloembak zo weg!

Door de geringe ruimte die overblijft voor de eetkamer hebben we gekozen om een eetkamerbank te plaatsen tegen de wand in plaats van aan twee kanten stoelen. In de eetkamerbank creëerde ik een wijnrek. Want zeg nou zelf……. zo’n los wijnrek is toch altijd een ‘sta in de weg’!

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Fotografie: Charlotte Kap


Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.