INTERIEURVORMGEVING

‘Een prachtige blauw-grijze tint zocht ik uit om overal op de muren aan te brengen, veel heeft dit prachtige huis niet nodig’

De woning moest bij de start van het project volledig worden gemoderniseerd waarbij we zoveel mogelijk authentieke elementen in tact hebben gelaten.

Een huis met zoveel karakter, heeft niet zoveel nodig. Een prachtige vloer, de keuken en de blauwe kleur zorgen voor een solide basis. Uiteraard is het niet zo simpel als ik hier nu omschrijf…..

We plaatsten een raam in de keuken die licht uit en naar de gang toe haalt. De prachtige authentieke vestibule valt hierdoor prachtig in het zicht. In de keuken zat een knik in het verlaagde plafond waardoor een inham ontstond die uitnodigde om stof te vangen. Ik maakte er een plantenbak van waarin de hangplanten als een optische roomdivider fungeren.

De ruime eetkamer is voorzien van een modulair kasten systeem die we in meerdere lagen boven elkaar hebben geplaatst. Zo benadruk je de hoogte van de ruimte en door de kasten op te hangen ontstaat er een ruimtelijk effect.

In de woonkamer ontwierp ik twee inbouwkasten die dezelfde boog hebben als de raamkozijnen aan de voorzijde. Door de ruime afstand tussen de planken lijkt de ruimte oneindig hoog te worden. De kasten lenen zich uitstekend om met je allermooiste items te pronken. De onderste planken zijn voorzien van een scharnier zodat je plaids en tv kastjes uit het zicht hebt.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Fotografie: Charlotte Kap


Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.