INTERIEURVORMGEVING

Multifunctionele kast op maat

Voor een klant in Amsterdam mocht ik fantastisch maatwerk ontwerpen. Naast een garderobekast wenste zij een maatwerk meubel dat verschillende functies vertegenwoordigde. Zo moest er veel opbergruimte worden gecreëerd. Ook was de wens er voor een degelijk logeerbed, maar niet met een permanente functie. Ik ontwierp een kast waar een uitklapbaar logeerbed in verwerkt zit en voldoende opbergruimte voor winterkleding en de kerstspullen! Een functionele kast zonder esthetiek uit het oog te verliezen.

Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.