INTERIEURVORMGEVING

Wonen aan het strand

Deze waanzinnige jaren ’30 woning is enkele straten verwijderd van het heerlijke strand van Castricum.

De bewoners wenste een uitbouw en aanbouw met een totale renovatie van de begane grond.

Door de grote schuifpui naar de prachtige tuin kan je deze volledig verbinden met de woonkeuken. We hebben gekozen de keuken richting de tuin te plaatsen. Hierdoor heb je altijd een heerlijk uitzicht tijdens het koken en behoud je contact eventuele gasten aan de eettafel.

De haard hebben we bekleed met een matte roze tegel en een lichte voeg waardoor deze er ongelooflijk uitspringt! Dé eye-catcher in de woonkamer

De wand van de t.v. hebben we bekleed met lattenpanelen wat veel doet voor de akoestiek en tegelijkertijd warmte en structuur geeft aan deze ruimte.

De bijkeuken moest vooral dienen als opbergruimte die van alle gemakken voorzien moest zijn. De inbouwkast zorgt ervoor dat de wasmachine en droger netjes weg gewerkt zijn. Ook schoenen, seizoenskleding, stofzuiger en andere items zijn hier in op te bergen. We hebben de ruimte een ‘cleane’ look-and-feel gegeven zodat deze makkelijk schoon te houden is en je er met fietsen doorheen kan rijden. We hebben daarom een lambrisering van een prachtige glanzende witte tegel aangebracht die goed te onderhouden is. Deze glanzende tegel doet het erg goed naast het matte herringbone behang en de matte verf van de kast. Deze twee laatste toepassingen zorgen dat er wat warmte tegenover de glanzende tegel staat.

Ben heel benieuwd wat jij van dit heerlijke, frisse project vindt? Wil je zelf ook wel je eigen interieur aanpakken maar is het inhuren van interieurontwerper een te hoge drempel?
Kijk eens op mijn website naar ‘Lew interieur college’. Met behulp van deze online training ontwerp je helemaal zelf je eigen interieur!

Fotografie: Charlotte Kap

Meer projecten

  • MULTIFUNCTIONELE MAATWERK KAST
    Een multifunctionele maatwerkkast! Veel opbergruimte en een logeerbed in één! Praktisch en esthetisch een parel voor het oog! Opgeruimd staat netjes!
  • MAATWERK GARDEROBEKAST
    Een garderobe kast met een ‘hotel- sjieke’ look-and-feel. Wie wil hier nou niet zijn mooiste schoenen en tassen laten pronken?!
  • WONEN AAN HET STRAND
    In deze waanzinnige jaren ’30 woning in Castricum heb ik een totaal interieurontwerp mogen maken van de aanbouw en uitbouw.