INTERIEURVORMGEVING

‘Het verplaatsen van de keuken naar de achterkant van de woning was de wens van deze opdrachtgever.’

Een grote woonkeuken waar je je gasten kan voorzien van heerlijke gerechten zonder dat je het contact met hen verliest…… is dat niet de wens van iedere gedreven (hobby) kok.

Tijdens het interieur traject heb ik meerdere voorstellen gepresenteerd voor de indeling van de begane grond waarbij de keuken centraal stond. Uiteindelijk hebben we samen gekozen voor de indeling die reeds gerealiseerd is. Een grote ruime leefkeuken waarbij je aan de bar plaats kan nemen voor een snel ontbijt of voor een gezellige borrel.

Door een degelijke eetkamerbank tegen de wand te plaatsen ontstaat er een ruime doorloop naar de tuin. Dineren was nog nooit zo comfortabel met de keuze dat je op de eetkamerbank of een goed gevormde eetkamerstoel plaats neemt.

De woonkamer heeft twee prachtige ensuite-kasten gekregen met als functies; pronken, opbergen, ruimte voor werken en een fijne plek om plaatjes te draaien.

De hal heeft een mooie kapstok gekregen met veel ‘ophang capaciteit’ en de kast heeft twee prachtige deuren gekregen om al je tassen en schoenen achter te verstoppen. De deuren zijn dé eye catcher bij binnenkomst.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Fotografie: Charlotte Kap


Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.