INTERIEURVORMGEVING

Verbouwing van een prachtig klassiek herenhuis in Den Haag

Wat een geluk dat deze klant bij de bezichtiging door wat zaken heen kon kijken! Alles in de gehele woning moest onder handen genomen worden met respect voor de authentieke details.

Naast de architect heeft de klant mij gevraagd het interieur te ontwerpen van zowel de woonkamer met aansluitend de woonkeuken, de serre, de speelkelder en de master bedroom met aansluitend de werkkamer.

Ik heb ervoor gekozen om in de zitkamer een knusse, volle sfeer neer te zetten waar het gezin met zijn alle bij de haard t.v. kunnen kijken. We hebben de oude haard vervangen door een modern ontwerp waar ik niet alleen gekozen heb voor een haardfunctie maar voor een multifunctionele oplossing met zitmeubel en opberger.

In de woon- en eetkamer heb ik voor de keuken een plantenbak ontworpen die o.a. dienst doet als roomdivider. In zowel de woon- en eetkamer als in de serre hebben we gekozen voor de ‘Fresco verf’ van ‘Pure & Original’. Dit geeft een nonchalante gepleisterde look-and-feel.

Het souterrain is voor de kinderen en kan je bereiken met zowel de trap als een glijbaan, wat een grote wens was van de klant! Naast een tv kast met opberger is er voldoende ruimte om te knutselen en hebben we een klimwand vervaardigd. Een multifunctionele ruimte waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen.

De ruime master bedroom met aansluitend werkkamer heeft een zalig, grote garderobe gekregen. Genoeg ruimte voor zowel lig- als hangkleding.

De klant heeft zelf fantastische domotica details toegevoegd in het hele huis. De gordijnen die automatisch openen en sluiten en wat denk je van knopjes op de kinderkamer waar dierengeluiden uitkomen!

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Fotografie: Charlotte Kap


Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.