INTERIEURVORMGEVING

Kleurrijke jaren ’30 woning in Utrecht

In de mooie wijk Tuindorp in Utrecht mocht ik het interieur van dit prachtige jaren ’30 hoekhuis ontwerpen. De klant had goed voor ogen wat ze wilde. Een fris en kleurrijk geheel waarbij alle functies van de woning volop benut worden.

De woonkamer had de aandacht nodig wat betreft de indeling. De uitdaging zat hem in de woonkamer vooral om voldoende zitplekken en zitcomfort te creëren en om aansluiting bij de haard te maken. Door de modulaire bank met haar prachtige rondingen heb ik dit weten te bereiken. De rondingen geven de massa lucht waardoor er ruimtelijkheid ontstaat.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Meer projecten

  • KLEURRIJKE JAREN ’30 WONING
    Het interieur van een prachtig jaren ’30 hoekhuis in Utrecht ontwerpen……daar zeg je geen nee tegen!
  • MULTIFUNCTIONELE MAATWERK KAST
    Een multifunctionele maatwerkkast! Veel opbergruimte en een logeerbed in één! Praktisch en esthetisch een parel voor het oog! Opgeruimd staat netjes!
  • MAATWERK GARDEROBEKAST
    Een garderobe kast met een ‘hotel- sjieke’ look-and-feel. Wie wil hier nou niet zijn mooiste schoenen en tassen laten pronken?!