INTERIEURVORMGEVING

Kleurrijke jaren ’30 woning in Utrecht

In de mooie wijk Tuindorp in Utrecht mocht ik het interieur van dit prachtige jaren ’30 hoekhuis ontwerpen. De klant had goed voor ogen wat ze wilde. Een fris en kleurrijk geheel waarbij alle functies van de woning volop benut worden.

De woonkamer had de aandacht nodig wat betreft de indeling. De uitdaging zat hem in de woonkamer vooral om voldoende zitplekken en zitcomfort te creëren en om aansluiting bij de haard te maken. Door de modulaire bank met haar prachtige rondingen heb ik dit weten te bereiken. De rondingen geven de massa lucht waardoor er ruimtelijkheid ontstaat.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen, neem gerust eens contact (06 14 89 14 18) op of kijk op mijn pagina ‘wat kan ik voor je doen?‘ naar de pakketten die ik aanbied.

Meer projecten

  • EEN WARME BLAUWE DEKEN
    Een prachtige blauwe tint op alle wanden die als een warme deken om je heen valt. Een waanzinnig mooi project waar we optimaal gebruik hebben gemaakt van de charmes van het huis.
  • YELLOW & PINK THE PERFECT MATCH
    Veel kleur hoeft niet per se druk te zijn! Dat bewijst dit einresultaat wel weer. Om veel van dezelfde tinten toe te passen in verschillende materialen ontstaat er een rustig maar spannend interieur.
  • SWITCH VAN WOONKAMER & EETKAMER
    In dit prachtige herenhuis hebben we de eetkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning vanwege de fijn lichtinval. De woonkamer werd gesitueerd in het midden van de ruimte voor een cosy plekje om samen te loungen.